Werktuigbouw

CE Masters is een ingenieursbureau in Houten gespecialiseerd in werktuigbouw, anders gezegd de mechanische ofwel werktuigbouwkundige kant van productontwikkeling.

CE Masters houdt zich niet alleen bezig met de ontwikkeling van producten, maar ook met de ontwikkeling van machines waarmee producten gemaakt worden en zelfs de ontwikkeling van opstellingen waarmee producten getest worden. Het woord "werktuigbouw" dekt de lading maar gedeeltelijk en de betekenis van "product" in productontwikkeling moet je eigenlijk heel breed zien.

CE Masters richt zich op werktuigbouw, maar is niet branche-gebonden. Het gaat van kunststof bakjes voor Curver, via apparatenbouw t/m complete baggerinstallaties voor IHC. Onze ervaring is zo breed, omdat wij al meer dan 20 jaar lang vanuit onze 3D CAD expertise in allerlei branches een bijdrage hebben geleverd. Die brede ervaring, en de creatieve kruisbestuiving die dit dagelijks oplevert, is misschien wel onze grootste kracht.

Onze ervaring per branche is niet oppervlakkig. In diverse projecten zijn we heel diep gegaan, en hebben we een verregaande expertise opgebouwd. Maar om dit toe te lichten is een persoonlijke kennismaking een must.

Wilt u meer weten over werktuigbouw en/of productontwikkeling van CE Masters? Neemt u dan eens een kijkje op diensten of projecten.

Update

CE Masters is now operating under the Pezy Group brand. For more information visit www.pezygroup.com

This website will no longer be maintained